Atol Ari - recenze - Maledivy

Lily Beach Resort & Spa

👍 98 %
13 hodnocení
Lily Beach Resort & Spa - Atol Ari - recenze - Maledivy

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
5. července - 14. července 2021

111 785 Kč  96 135 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Hotelová doprava, Hotelová restaurace, Kavárna, Wifi zdarma

➜ od letiště: 80 km

Lily Beach Resort & Spa

👍 98 %
13 hodnocení
Lily Beach Resort & Spa - Atol Ari - recenze - Maledivy

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
28. června - 7. července 2021

111 785 Kč  96 135 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Hotelová doprava, Hotelová restaurace, Kavárna, Wifi zdarma

➜ od letiště: 80 km

Sandies Bathala

👍 98 %
3 hodnocení
Sandies Bathala - Atol Ari - recenze - Maledivy

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
18. července - 1. srpna 2021

142 075 Kč  95 190 Kč

Zobrazit nabídku ►

Vnější bazén, TV, Minibar, Bar, Potápěčské centrum, Fitness, Hotelová restaurace, Volejbal

Sandies Bathala

👍 98 %
3 hodnocení
Sandies Bathala - Atol Ari - recenze - Maledivy

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
4. srpna - 18. srpna 2021

143 716 Kč  96 290 Kč

Zobrazit nabídku ►

Vnější bazén, TV, Minibar, Bar, Potápěčské centrum, Fitness, Hotelová restaurace, Volejbal

Lily Beach Resort & Spa

👍 98 %
13 hodnocení
Lily Beach Resort & Spa - Atol Ari - recenze - Maledivy

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
15. srpna - 24. srpna 2021

114 973 Kč  98 877 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Hotelová doprava, Hotelová restaurace, Kavárna, Wifi zdarma

➜ od letiště: 80 km

Sandies Bathala

👍 98 %
3 hodnocení
Sandies Bathala - Atol Ari - recenze - Maledivy

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 14 dní (13 nocí) dovolené s recenzí
16. září - 29. září 2021

136 104 Kč  91 190 Kč

Zobrazit nabídku ►

Vnější bazén, TV, Minibar, Bar, Potápěčské centrum, Fitness, Hotelová restaurace, Volejbal

Sandies Bathala

👍 98 %
3 hodnocení
Sandies Bathala - Atol Ari - recenze - Maledivy

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
1. července - 15. července 2021

142 075 Kč  95 190 Kč

Zobrazit nabídku ►

Vnější bazén, TV, Minibar, Bar, Potápěčské centrum, Fitness, Hotelová restaurace, Volejbal

Sandies Bathala

👍 98 %
3 hodnocení
Sandies Bathala - Atol Ari - recenze - Maledivy

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
13. července - 27. července 2021

143 716 Kč  96 290 Kč

Zobrazit nabídku ►

Vnější bazén, TV, Minibar, Bar, Potápěčské centrum, Fitness, Hotelová restaurace, Volejbal

Sandies Bathala

👍 98 %
3 hodnocení
Sandies Bathala - Atol Ari - recenze - Maledivy

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
11. října - 25. října 2021

142 075 Kč  95 190 Kč

Zobrazit nabídku ►

Vnější bazén, TV, Minibar, Bar, Potápěčské centrum, Fitness, Hotelová restaurace, Volejbal

Sandies Bathala

👍 98 %
3 hodnocení
Sandies Bathala - Atol Ari - recenze - Maledivy

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
15. října - 29. října 2021

145 288 Kč  95 890 Kč

Zobrazit nabídku ►

Vnější bazén, TV, Minibar, Bar, Potápěčské centrum, Fitness, Hotelová restaurace, Volejbal

Zobrazeno 1-10 z celkem 1481

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Atol Ari - recenze - Maledivy - nejlepší recenze

Atol Ari - recenze - Maledivy - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 98 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 5hvězdičkový Lily Beach Resort & Spa. Recenze je udělená na základě 13 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je pondělí 5. července 2021 a den příjezdu/příletu je středa 14. července 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 96 135 Kč. Pobyt je se stravou formou All Inclusive v délce 10 dní, 9 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Atol Ari a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Tento volný termín zahrnuje aktuálně slevu 14 % z původní ceníkové ceny 111 785 Kč. Do lokality Atol Ari, kde se ubytování Lily Beach Resort & Spa nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha, Vídeň. Užijte si nádhernou letní dovolenou Last Minute na Maledivách v létě o prázdninách s nejlepší recenzí v rezortu Atol Ari podle referencí od 13 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 98 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Atol Ari - recenze - Maledivy

Nejlevnější Atol Ari - recenze - Maledivy

Nejlevnější dovolenou Atol Ari - recenze - Maledivy pořídíte v 4hvězdičkovém ubytování Sandies Bathala. Svou rekreaci s odjezdem/odletem ve středu 7. července 2021 a příjezdem/příletem v pátek 16. července 2021 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 40 239 Kč. Rekreace v resortu Atol Ari je v délce 10 dní - 9 nocí je a se stravou formou All Inclusive. Tato výhodná letní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci na Maledivách a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Sandies Bathala v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Sandies Bathala je situován v letovisku Atol Ari. Doprava do letoviska Atol Ari je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Praha. Využijte nejlevnější Last Minute na Maledivách v létě o prázdninách s průměrnou recenzí 98 % dle 3 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Atol Ari - recenze - Maledivy

Atol Ari - recenze - Maledivy - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou na Maledivách? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Lily Beach Resort & Spa v letovisku Atol Ari. Termín odjezdu/odletu je v pondělí 28. června 2021 a datum příjezdu/příletu je ve středu 7. července 2021. Pobyt je v délce 10 dní - 9 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 96 135 Kč se stravou formou All Inclusive. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci na Maledivách a o podmínkách dovolené v Lily Beach Resort & Spa v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Tento volný termín v létě zahrnuje aktuálně slevu 14 % z původní ceníkové ceny 111 785 Kč. Do lokality Atol Ari, kde se ubytování Lily Beach Resort & Spa nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha, Vídeň. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné letní dovolené Super Last Minute na Maledivách. Průměrná recenze Lily Beach Resort & Spa je 98 % podle referencí od 13 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Atol Ari - recenze - Maledivy - recenze

Jaké jsou možnosti dovolené v letovisku Atol Ari na Maledivách?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů na Maledivy vyberte úvodní stránku v Lastminutemaledivy.cz - dovolená Maledivy a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt na Maledivách můžete vybrat z následujících 5 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Lastminutemaledivy.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v letovisku Atol Ari můžete vyzkoušet například také stránky Dovolená Atol Ari. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Turecko, pobyty Zanzibar 2021 nebo například zájezdy Bali 2021 či Last Minute Černá Hora.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Atol Ari - recenze - Maledivy můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování na Maledivách s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Lastminutemaledivy.cz - porovnání cen zájezdů na Maledivy. Web Lastminutemaledivy.cz využívá cookies.