Maledivy s polopenzí 2021 - recenze

Safari Island

👍 96 %
6 hodnocení
Safari Island - Maledivy s polopenzí 2021 - recenze

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 14 dní (13 nocí) dovolené s recenzí
14. listopadu - 27. listopadu 2021

110 134 Kč  73 790 Kč

Zobrazit nabídku ►

Safari Island

👍 96 %
6 hodnocení
Safari Island - Maledivy s polopenzí 2021 - recenze

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
10. října - 17. října 2021

67 149 Kč  44 990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Safari Island

👍 96 %
6 hodnocení
Safari Island - Maledivy s polopenzí 2021 - recenze

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 7 dní (6 nocí) dovolené s recenzí
4. listopadu - 10. listopadu 2021

73 716 Kč  49 390 Kč

Zobrazit nabídku ►

Safari Island

👍 96 %
6 hodnocení
Safari Island - Maledivy s polopenzí 2021 - recenze

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
7. srpna - 14. srpna 2021

65 657 Kč  43 990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Safari Island

👍 96 %
6 hodnocení
Safari Island - Maledivy s polopenzí 2021 - recenze

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 14 dní (13 nocí) dovolené s recenzí
16. srpna - 29. srpna 2021

77 597 Kč  51 990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Safari Island

👍 96 %
6 hodnocení
Safari Island - Maledivy s polopenzí 2021 - recenze

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
8. srpna - 15. srpna 2021

63 866 Kč  42 790 Kč

Zobrazit nabídku ►

Safari Island

👍 96 %
6 hodnocení
Safari Island - Maledivy s polopenzí 2021 - recenze

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 7 dní (6 nocí) dovolené s recenzí
2. září - 8. září 2021

58 642 Kč  39 290 Kč

Zobrazit nabídku ►

Safari Island

👍 96 %
6 hodnocení
Safari Island - Maledivy s polopenzí 2021 - recenze

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 7 dní (6 nocí) dovolené s recenzí
3. září - 9. září 2021

61 925 Kč  41 490 Kč

Zobrazit nabídku ►

Safari Island

👍 96 %
6 hodnocení
Safari Island - Maledivy s polopenzí 2021 - recenze

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 9 dní (8 nocí) dovolené s recenzí
14. srpna - 22. srpna 2021

62 522 Kč  41 890 Kč

Zobrazit nabídku ►

Safari Island

👍 96 %
6 hodnocení
Safari Island - Maledivy s polopenzí 2021 - recenze

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 7 dní (6 nocí) dovolené s recenzí
31. srpna - 6. září 2021

61 925 Kč  41 490 Kč

Zobrazit nabídku ►

Zobrazeno 1-10 z celkem 492

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Maledivy s polopenzí 2021 - recenze - nejlepší recenze

Maledivy s polopenzí 2021 - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 96 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 4hvězdičkový Safari Island. Recenze je udělená na základě 6 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu na tuto dvoutýdenní dovolenou je neděle 14. listopadu 2021 a den příjezdu/příletu je sobota 27. listopadu 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 73 790 Kč. Pobyt je se stravou formou polopenze v délce 14 dní, 13 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Maledivy a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Tento volný termín zahrnuje aktuálně slevu 33 % z původní ceníkové ceny 110 134 Kč. Do lokality Atol Ari, kde se ubytování Safari Island nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Užijte si nádhernou podzimní dovolenou First Minute na Maledivách na podzim s nejlepší recenzí v rezortu Atol Ari podle referencí od 6 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 96 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Maledivy s polopenzí 2021 - recenze

Nejlevnější Maledivy s polopenzí 2021 - recenze

Nejlevnější dovolenou Maledivy s polopenzí 2021 - recenze pořídíte v 4hvězdičkovém ubytování Angaga Resort & Spa. Svou rekreaci s odjezdem/odletem ve čtvrtek 30. září 2021 a příjezdem/příletem v úterý 5. října 2021 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 33 690 Kč. Rekreace v resortu Atol Ari je v délce 6 dní - 5 nocí je a se stravou formou polopenze. Tato výhodná podzimní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci na Maledivách a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Angaga Resort & Spa v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. V ceně pobytu je zahrnuta sleva 34 % z původní prodejní ceny 51 045 Kč. Angaga Resort & Spa je situován v letovisku Atol Ari. Doprava do letoviska Atol Ari je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Praha. Využijte nejlevnější na Maledivách na podzim s průměrnou recenzí 94 % dle 7 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Maledivy s polopenzí 2021 - recenze

Maledivy s polopenzí 2021 - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou na Maledivách? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Paradise Island Resort & Spa v letovisku Severní Atol Male. Termín odjezdu/odletu je v pátek 24. prosince 2021 a datum příjezdu/příletu je v neděli 2. ledna 2022. Pobyt je v délce 10 dní - 9 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 69 090 Kč se stravou formou polopenze. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci na Maledivách a o podmínkách dovolené v Paradise Island Resort & Spa v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Tento volný termín v zimě zahrnuje aktuálně slevu 33 % z původní ceníkové ceny 103 119 Kč. Do lokality Severní Atol Male, kde se ubytování Paradise Island Resort & Spa nachází, se dostanete letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné zimní dovolené First MinuteSilvestr 2021/2022, na Maledivách. Průměrná recenze Paradise Island Resort & Spa je 94 % podle referencí od 112 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Maledivy s polopenzí 2021 - recenze - recenze

Angaga Resort & Spa - Angaga Resort & Spa - Atol Ari

TOPvíce recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené na Maledivách?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů na Maledivy vyberte úvodní stránku v Lastminutemaledivy.cz - dovolená Maledivy a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt na Maledivách můžete vybrat z následujících 5 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Lastminutemaledivy.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou na Maledivách můžete vyzkoušet například také web Dovolená Maledivy. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Madeira, pobyty Malta 2021 nebo například zájezdy Mauricius 2021 či Last Minute Omán.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Maledivy s polopenzí 2021 - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování na Maledivách s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Lastminutemaledivy.cz - porovnání cen zájezdů na Maledivy. Web Lastminutemaledivy.cz využívá cookies.