Maledivy v dubnu - recenze

Lily Beach Resort & Spa

👍 98 %
13 hodnocení
Lily Beach Resort & Spa - Maledivy v dubnu - recenze

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ Ultra All Inclusive
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
30. dubna - 7. května 2022

101 835 Kč  80 450 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Hotelová doprava, Hotelová restaurace, Kavárna, Wifi zdarma

➜ od letiště: 80 km

Lily Beach Resort & Spa

👍 98 %
13 hodnocení
Lily Beach Resort & Spa - Maledivy v dubnu - recenze

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ Ultra All Inclusive
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
23. dubna - 5. května 2022

167 950 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Hotelová doprava, Hotelová restaurace, Kavárna, Wifi zdarma

➜ od letiště: 80 km

Lily Beach Resort & Spa

👍 98 %
13 hodnocení
Lily Beach Resort & Spa - Maledivy v dubnu - recenze

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ Ultra All Inclusive
📅 17 dní (16 nocí) dovolené s recenzí
16. dubna - 2. května 2022

242 560 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Hotelová doprava, Hotelová restaurace, Kavárna, Wifi zdarma

➜ od letiště: 80 km

Eriyadu Island Resort

👍 98 %
3 hodnocení
Eriyadu Island Resort - Maledivy v dubnu - recenze

Severní Atol Male | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ plná penze
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
18. dubna - 27. dubna 2022

69 800 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Hotelová restaurace, Kavárna

➜ od letiště: 42 km   ➜ přímo u pláže u moře

Lily Beach Resort & Spa

👍 98 %
13 hodnocení
Lily Beach Resort & Spa - Maledivy v dubnu - recenze

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ Ultra All Inclusive
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
9. dubna - 16. dubna 2022

122 900 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Hotelová doprava, Hotelová restaurace, Kavárna, Wifi zdarma

➜ od letiště: 80 km

Lily Beach Resort & Spa

👍 98 %
13 hodnocení
Lily Beach Resort & Spa - Maledivy v dubnu - recenze

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
14. dubna - 23. dubna 2022

116 377 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Hotelová doprava, Hotelová restaurace, Kavárna, Wifi zdarma

➜ od letiště: 80 km

Safari Island

👍 96 %
7 hodnocení
Safari Island - Maledivy v dubnu - recenze

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ plná penze
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
22. dubna - 4. května 2022

113 062 Kč  73 490 Kč

Zobrazit nabídku ►

Safari Island

👍 96 %
7 hodnocení
Safari Island - Maledivy v dubnu - recenze

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 9 dní (8 nocí) dovolené s recenzí
24. dubna - 2. května 2022

85 677 Kč  55 690 Kč

Zobrazit nabídku ►

Safari Island

👍 96 %
7 hodnocení
Safari Island - Maledivy v dubnu - recenze

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
28. dubna - 5. května 2022

75 843 Kč  53 090 Kč

Zobrazit nabídku ►

Safari Island

👍 96 %
7 hodnocení
Safari Island - Maledivy v dubnu - recenze

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ plná penze
📅 7 dní (6 nocí) dovolené s recenzí
18. dubna - 24. dubna 2022

82 843 Kč  57 990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Zobrazeno 1-10 z celkem 243

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Maledivy v dubnu - recenze - nejlepší recenze

Maledivy v dubnu - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 98 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 5hvězdičkový Lily Beach Resort & Spa. Recenze je udělená na základě 13 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu na tuto týdenní dovolenou je sobota 30. dubna 2022 a den příjezdu/příletu je sobota 7. května 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 80 450 Kč. Pobyt je se stravou formou Ultra All Inclusive v délce 8 dní, 7 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Maledivy a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Tento volný termín zahrnuje aktuálně slevu 21 % z původní ceníkové ceny 101 835 Kč. Do lokality Atol Ari, kde se ubytování Lily Beach Resort & Spa nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Užijte si nádhernou jarní dovolenou First Minute na Maledivách na jaře s nejlepší recenzí v rezortu Atol Ari podle referencí od 13 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 98 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Maledivy v dubnu - recenze

Nejlevnější Maledivy v dubnu - recenze

Nejlevnější dovolenou Maledivy v dubnu - recenze pořídíte v 5hvězdičkovém ubytování Sun Island Resort & Spa. Svou rekreaci s odjezdem/odletem ve čtvrtek 21. dubna 2022 a příjezdem/příletem v sobotu 30. dubna 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 40 043 Kč. Rekreace v resortu Atol Ari je v délce 10 dní - 9 nocí je a se stravou formou polopenze. Tato výhodná jarní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci na Maledivách a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Sun Island Resort & Spa v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Sun Island Resort & Spa je situován v letovisku Atol Ari. Doprava do letoviska Atol Ari je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Praha. Využijte nejlevnější First Minute na Maledivách na jaře s průměrnou recenzí 92 % dle 289 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Maledivy v dubnu - recenze

Maledivy v dubnu - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou na Maledivách? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Lily Beach Resort & Spa v letovisku Atol Ari. Termín odjezdu/odletu je v sobotu 23. dubna 2022 a datum příjezdu/příletu je ve čtvrtek 5. května 2022. Pobyt je v délce 13 dní - 12 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 167 950 Kč se stravou formou Ultra All Inclusive. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci na Maledivách a o podmínkách dovolené v Lily Beach Resort & Spa v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Atol Ari, kde se ubytování Lily Beach Resort & Spa nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné jarní dovolené First Minute na Maledivách. Průměrná recenze Lily Beach Resort & Spa je 98 % podle referencí od 13 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Maledivy v dubnu - recenze - recenze

Cocoon Maldives - Ookolhufinolhu - Lhaviyani Atol

supervíce recenzí

Kuredu Island Resort - Kuredhdhoo - Lhaviyani Atol

Všechno se vším!!! Klid, pohoda, sport, adrenalin, večerní show!!!

Úžasné, překrásné !!!více recenzí

Paradise Island Resort & Spa - Lankanfinolhu Island - Severní Atol Male

Zažil som úžasné chvíle a videl úžasné veci..Ďakujem krásnevíce recenzí

Sun Island Resort & Spa - Nalaguraidhoo - Atol Ari

Naprostá spokojenost!!více recenzí

Vilamendhoo Island Resort - Vilamendhoo - Atol Ari

Naprosto dokonalá dovolená, jak si jen dokážete představit.více recenzí

Eriyadu Island Resort - Severní Atol Male

Nejlepší dovolenávíce recenzí

Malahini Kuda Bandos - Severní Atol Male

Byla paradavíce recenzí

Angaga Resort & Spa - Angaga Resort & Spa - Atol Ari

TOPvíce recenzí

Lily Beach Resort & Spa - Lily Beach Resort & Spa - Atol Ari

V tomto resortu jsme byli podruhe. Mame možnost tedy porovnat pokud by se někdo rozhodoval mezi watervilou a beachvilou. Ve watervile mate vetsi soukromí v případě, že na terasce pobihate jen tak. Zaznamenali jsme daleko vetsi hlucnost klimatizaci a v dobe kdy jsme tam byli foikal dost silny vitr a vilou se nesla celkem slusna meluzína. V tomto ohledu beach vila tišší, na pláž kousek a nemusite vubec behat v zabkach. coz do vatervily musite vzit zabky i kdybyste je meli nechat odlozene na konci mola a pak si je zase obout, protoze drevena mola jsou hezky rozpalena. Jestli by vam bylo lito, ze nemate soukromy bazenek nezoufejte, ve dvou barech jsou take bazeny a vecerni plavani po dohode s obsluhou neni problem!takze muzete klidanko do 10ti více recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené na Maledivách?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů na Maledivy vyberte úvodní stránku v Lastminutemaledivy.cz - dovolená Maledivy a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt na Maledivách můžete vybrat z následujících 5 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Lastminutemaledivy.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou na Maledivách můžete vyzkoušet například také web Dovolená Maledivy. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Itálie, pobyty Kanárské ostrovy 2021 nebo například zájezdy Kuba 2021 či Last Minute Maďarsko.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Maledivy v dubnu - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování na Maledivách s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Lastminutemaledivy.cz - porovnání cen zájezdů na Maledivy. Web Lastminutemaledivy.cz využívá cookies.