Maledivy v září - recenze

Safari Island

👍 96 %
7 hodnocení
Safari Island - Maledivy v září - recenze

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 14 dní (13 nocí) dovolené s recenzí
30. září - 13. října 2021

108 194 Kč  72 490 Kč

Zobrazit nabídku ►

Safari Island

👍 96 %
7 hodnocení
Safari Island - Maledivy v září - recenze

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
28. září - 12. října 2021

94 833 Kč  62 590 Kč

Zobrazit nabídku ►

Safari Island

👍 96 %
7 hodnocení
Safari Island - Maledivy v září - recenze

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 14 dní (13 nocí) dovolené s recenzí
24. září - 7. října 2021

103 773 Kč  68 490 Kč

Zobrazit nabídku ►

Safari Island

👍 96 %
7 hodnocení
Safari Island - Maledivy v září - recenze

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ plná penze
📅 6 dní (5 nocí) dovolené s recenzí
25. září - 30. září 2021

59 227 Kč  39 090 Kč

Zobrazit nabídku ►

Sandies Bathala

👍 94 %
4 hodnocení
Sandies Bathala - Maledivy v září - recenze

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 12 dní (11 nocí) dovolené s recenzí
30. září - 11. října 2021

113 318 Kč  74 790 Kč

Zobrazit nabídku ►

Vnější bazén, TV, Minibar, Bar, Potápěčské centrum, Fitness, Hotelová restaurace, Volejbal

Angaga Resort & Spa

👍 94 %
13 hodnocení
Angaga Resort & Spa - Maledivy v září - recenze

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
26. září - 3. října 2021

59 687 Kč  39 990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Lednička, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Bar, Hotelová restaurace, Kavárna

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 85 km

Angaga Resort & Spa

👍 94 %
13 hodnocení
Angaga Resort & Spa - Maledivy v září - recenze

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 6 dní (5 nocí) dovolené s recenzí
30. září - 5. října 2021

55 439 Kč  36 590 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Lednička, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Bar, Hotelová restaurace, Kavárna

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 85 km

Angaga Resort & Spa

👍 94 %
13 hodnocení
Angaga Resort & Spa - Maledivy v září - recenze

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ plná penze
📅 7 dní (6 nocí) dovolené s recenzí
30. září - 6. října 2021

70 134 Kč  46 990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Lednička, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Bar, Hotelová restaurace, Kavárna

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 85 km

Kuredu Island Resort

👍 94 %
118 hodnocení
Kuredu Island Resort - Maledivy v září - recenze

Lhaviyani Atol | Maledivy
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ All Inclusive
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
30. září - 7. října 2021

54 887 Kč  51 045 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Golf, Surfování, Potápěčské centrum, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 150 km

Angaga Resort & Spa

👍 94 %
13 hodnocení
Angaga Resort & Spa - Maledivy v září - recenze

Atol Ari | Maledivy
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 9 dní (8 nocí) dovolené s recenzí
23. září - 1. října 2021

56 955 Kč  37 590 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Lednička, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Bar, Hotelová restaurace, Kavárna

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 85 km

Zobrazeno 1-10 z celkem 156

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Maledivy v září - recenze - nejlepší recenze

Maledivy v září - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 96 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 4hvězdičkový Safari Island. Recenze je udělená na základě 7 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu na tuto dvoutýdenní dovolenou je čtvrtek 30. září 2021 a den příjezdu/příletu je středa 13. října 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 72 490 Kč. Pobyt je se stravou formou All Inclusive v délce 14 dní, 13 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Maledivy a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Tento volný termín zahrnuje aktuálně slevu 33 % z původní ceníkové ceny 108 194 Kč. Do lokality Atol Ari, kde se ubytování Safari Island nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Užijte si nádhernou podzimní dovolenou Last Minute na Maledivách na podzim s nejlepší recenzí v rezortu Atol Ari podle referencí od 7 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 96 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Maledivy v září - recenze

Nejlevnější Maledivy v září - recenze

Nejlevnější dovolenou Maledivy v září - recenze pořídíte v 5hvězdičkovém ubytování Sun Island Resort & Spa. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v sobotu 25. září 2021 a příjezdem/příletem ve čtvrtek 30. září 2021 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 33 790 Kč. Rekreace v resortu Atol Ari je v délce 6 dní - 5 nocí je a se stravou formou snídaně. Tato výhodná podzimní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci na Maledivách a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Sun Island Resort & Spa v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. V ceně pobytu je zahrnuta sleva 34 % z původní prodejní ceny 51 197 Kč. Sun Island Resort & Spa je situován v letovisku Atol Ari. Doprava do letoviska Atol Ari je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Praha. Využijte nejlevnější Super Last Minute na Maledivách na podzim s průměrnou recenzí 92 % dle 289 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Maledivy v září - recenze

Maledivy v září - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou na Maledivách? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Paradise Island Resort & Spa v letovisku Severní Atol Male. Termín odjezdu/odletu je v sobotu 25. září 2021 a datum příjezdu/příletu je ve středu 6. října 2021. Pobyt je v délce 12 dní - 11 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 90 190 Kč se stravou formou snídaně. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci na Maledivách a o podmínkách dovolené v Paradise Island Resort & Spa v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Tento volný termín na podzim zahrnuje aktuálně slevu 33 % z původní ceníkové ceny 134 612 Kč. Do lokality Severní Atol Male, kde se ubytování Paradise Island Resort & Spa nachází, se dostanete letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné podzimní dovolené Super Last Minute na Maledivách. Průměrná recenze Paradise Island Resort & Spa je 94 % podle referencí od 116 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Maledivy v září - recenze - recenze

Atmosphere Kanifushi Maldives - Kanifushi - Lhaviyani Atol

dovolená byla úžasná,

nádherné moře, výborné služby, nadstandardní gastronomievíce recenzí

Cocoon Maldives - Ookolhufinolhu - Lhaviyani Atol

supervíce recenzí

Ellaidhoo Maldives By Cinnamon - Ellaidhoo - Atol Ari

Zájezd na tento ostrov jsme si vybrali jen z důvodu referencí pro neomezené potápění na house reefu a všichni potápěči hodnotili potápění velmi kladně. Skutečnost převýšila naše očekávání. Ostrůvek má úžasný útes a potápění je zde opravdu nádhedné. Dive centrum na sotrove poskutuje vynikající servis a organizuje denní výlety na další útesy v okolí.více recenzí

Kuredu Island Resort - Kuredhdhoo - Lhaviyani Atol

Všechno se vším!!! Klid, pohoda, sport, adrenalin, večerní show!!!

Úžasné, překrásné !!!více recenzí

Medhufushi Island Resort - Jižní Atol Male

Melancholie, to je správné slovo..

Maledivy byl muj celoživotní sen, proto když se naskytla možnost jet, výběr hotelu byl pro mě naprostá priorita. Po měsícíh pátrání, srovnávání, vyřazování, jsem si myslela že tento hotel je prostě best off a tak jsme tento zájezd zakoupili. Podle všech informací období deštů je v našem létě a tak jsme pro jistotu zvolili termín listopadový -tedy v hlavní sezoně. Je to den co jsme se vrátili. Když jsme přiletěli na Male tak strašně pršelo, že nebylo ani vidět...Při přistání říkala, že asi muselo dojít k omylu. Hotel vypadal uplně jinak než na zde prezentovaných fotkách ( zajímavé je, že se foto vyměnilo, a ted uz je tu velmi aktuální foto). Kufry nám nedovezli a tak jsme museli čekat do dalšíhvíce recenzí

Paradise Island Resort & Spa - Lankanfinolhu Island - Severní Atol Male

Zažil som úžasné chvíle a videl úžasné veci..Ďakujem krásnevíce recenzí

Sun Island Resort & Spa - Nalaguraidhoo - Atol Ari

Naprostá spokojenost!!více recenzí

Varu By Atmosphere - Ethere Madivaru - Severní Atol Male

Super dovolena, novy resort, vynikajiici jidlo a opravdu allinclusive se vsim vsudy. Odpocinek, relax a mate pocit, ze je vse pro Vas. Resort je opravdu novy a managementu na nem zalezi, neustale se vas ptaji, co by mohli zlepsit, co pro Vas udelat a hned to je. Vsechno bylo tak, jak jsem si z katalogu predstavovala. Uzasne.více recenzí

Vilamendhoo Island Resort - Vilamendhoo - Atol Ari

Naprosto dokonalá dovolená, jak si jen dokážete představit.více recenzí

Malahini Kuda Bandos - Severní Atol Male

Byla paradavíce recenzí

Summer Island Maldives - Severní Atol Male

Dovolena byla naprosto uzasna, nejdrive jsme se netesili, protoze jsme si nebyli jisti co muzeme cekat od maleho ostruvku, ale ted mohu rici, ze pristi rok se vratime.více recenzí

Angaga Resort & Spa - Angaga Resort & Spa - Atol Ari

TOPvíce recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené na Maledivách?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů na Maledivy vyberte úvodní stránku v Lastminutemaledivy.cz - dovolená Maledivy a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt na Maledivách můžete vybrat z následujících 5 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Lastminutemaledivy.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou na Maledivách můžete vyzkoušet například také web Dovolená Maledivy. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Itálie, pobyty Kanárské ostrovy 2021 nebo například zájezdy Kuba 2021 či Last Minute Maďarsko.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Maledivy v září - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování na Maledivách s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Lastminutemaledivy.cz - porovnání cen zájezdů na Maledivy. Web Lastminutemaledivy.cz využívá cookies.